Proiectare retele telecomunicatii

Dezvoltarea si consolidarea oricarei afaceri trebuie sa aiba la baza o infrastructura solida, iar asta este posibil atunci cand proiectarea retelelor ce sta la baza unui sistem informational eficient este facuta de ingineri experimentati precum cei de la Neoland. Serviciile noastre de proiectare a retelelor de telecomunicatii va permit sa stabiliti anumiti parametri de care aveti nevoie pentru arhitectura retelei dumneavoastra.

Neoland asigura expertiza pentru evaluarea infrastructurii de care dispuneti, analizand asftel oportunitatile de optimizare si implementare a unei noi arhitecturi.

Care sunt beneficiile unui astfel de serviciu? Este simplu.

  • Performanta dumneavoastra va fi imbunatatita, iar acest lucru va avea un impact pozitiv asupra utilizatorilor si clientilor, iar in cele din urma asupra veniturilor dumneavoastra.
  • Odata o noua arhitectura implementata si optimizata costurile de operare vor fi reduse, iar asta nu poate fi decat un avantaj in plus
  • Aplicatiile accesibilie prin retea vor avea un timp de raspuns mult mai mic
  • Viteza de acces la resursele din reteaua interna sau externa vor creste considerabil

In plus, pe langa serviciul de proiectare a retelelor de telecomunicatii si cablarea structurata necesara, dispuneti si de suport tehnic la cerere, optimizarea constanta a retelelor existente, precum si administrarea, configurarea si securizarea conexiunii dumneavoastra la internet.

Inginerii Neoland va stau la dispozitie petru alcatuirea unui plan de proiectare a retelei ce raspunde nevoilor si cerintelor dumneavoastra.