Instalare si configurare retele

Serviciul de instalare si configurare a retelelor contribuie la eficientizarea activitatii, cresterea productivtatii si a securitatii rezultand de asemenea intr-o cresterea a rentabilitatii investitiilor.

Odata ce veti realiza importanta instalarii unei retele interne Neoland se ocupa de restul. Echipa noastra analizeaza necesitatile companiei dumneavoastra si va explica pasii premergatori, precum si materialele si costurile necesare fiecarei etape.

Consultantii Neoland va ofera sprijin inca de la inceputul procesului de instalare, de la prima evaluare, pana la securizarea si configurarea retelei. Fie ca va ajutam la distanta sau la fata locului, specialistii in instalare si configurare vor lucra indeaproape cu echipa dumneavoastra pentru a defini si implementa solutia propusa de Neoland. Toate acestea se vor face intr-un mod rapid si eficient, fara a va intrerupe activitatea.

Neoland va ofera instalare si configurare, acestea fiind indispensabile evolutiei si consolidarii afacerii pe care o detineti:

  • duce la maximizarea productivitatii, oferind in acelasi timp suport la distanta
  • Configurarea Neoland indeplineste cerintele riguroase de securitate ce va sunt necesare
  • Ne ocupam de instalare in cele mai mici detalii, precum si de configurare, eficientizand astfel procesul cat mai mult posibil pentru a va scuti de posibile probleme ulterioare
  • Viteza de acces la resursele din reteaua interna sau externa vor creste considerabil

In plus, pe langa serviciul de proiectare a retelelor de telecomunicatii si cablarea structurata necesara, dispuneti si de suport tehnic la cerere, optimizarea constanta a retelelor existente, precum si administrarea, configurarea si securizarea conexiunii dumneavoastra la internet.

Inginerii Neoland va stau la dispozitie petru alcatuirea unui plan de proiectare a retelei ce raspunde nevoilor si cerintelor dumneavoastra.